Formálás kötőszövet cellulit narancsbőr kezelés kozmetika szépségszalon masszázs testkezelés fogyasztás Alakformálás Izomsérülések kezelése ízületi problémák Izomlazítás feszültségoldás Sportsérülés kezelése megelőzés Közérzet-javítás, vitalizálás keringés-javítás, nyirokkeringés javítása Heg kezelés Nyiroködéma, ödéma lpg Szolnok régió Zagyvarékas Tószeg Törtel Tiszavárkony Abony Cegléd Ujszász Törökszentmiklós Mezőtúr Jászberény

TESTKEZELÉS - formálás

CELLU M6 KEYMODULE IR

A kötőszövet kezelésének tudománya

Az EndermologieR módszer a kötőszövet kezelésének tudománya. Áttörően új egészségügyi berendezés az emberiség szolgálatában. Az LPGR készülék lehetővé teszi a szövetek oly mélységű stimulációját, mely korábban a szakemberek számára elképzelhetetlen volt. Több éves fejlesztés eredménye a forgó hengeres eljárás, mely képes a kötőszövetet minden irányban megmozgatni, és helyrehozni azokat az elváltozásokat, melyek a szöveteket érték .A test kultusza, a bőr minősége: ez a kor megköveteli a szépség fölötti uralmat, hogy az ember büszke lehessen arra, amit a tükörben lát. Az idegek, és a szövet többi elemének speciális stimulációja hatással van annak szerkezetére és változásaira. A megfelelő beavatkozás igazi eredményeket hozhat: a szövet ismét visszanyeri belső harmóniáját, amely elősegíti a változást, amely optimalizálja a szövetek szerkezetének átalakulását. A specifikus beavatkozás és a program eredményessége egyedi beállításokat kíván. Ha másodlagos probléma is felmerül, a fokozatok beállíthatóságának lehetősége nem szab gátat a program használata. Céllá válhat tehát: a szövetek könnyűvé tétele, tisztítása és erősítése, hiszen ez a szépség kulcsa.

A Lipomassage azon zónák masszírozása, melyek ellenállnak a sport és a diéta hatásainak. Az első olyan beavatkozás nélküli technika, melyről tudományosan is bizonyították, hogy alakformáló, bőrkisimító és feszesítő hatással bír. A kezelés nem fájdalmas kék-zöld foltokat hátrahagyó kötőszöveti roncsoló terápiával történik, hanem egy kellemes, fájdalommentes masszázs segítségével.

A kezeléshez a szövet sajátságainak megfelelő programot választhatjuk ki. A kezelőfej motorizált hengerei negatív nyomást alkalmazva mozgatják át a szöveteket a kívánt irányban, és helyrehozza a szöveti elváltozásokat. A hengerek egymástól függetlenül is meghajthatók, forgási sebességük változtatható. A köztük lévő vákuum képes a kötőszövetet, zsírszövetet, izomszövetet megdolgozni. Minthogy a hengerek egymástól függetlenül is meghajthatók, forgási sebességük változtatható, a kezelés során a szakembernek lehetősége nyílik a szövet sajátságainak és a kezelési célnak megfelelő programot kiválasztani. A masszázs nyomvonalát és irányát technológiai vizsgát tett testkezelő irányítja, a kezelés erejét a páciens bőrének állapota figyelembevételével közösen állapítják meg. A kezelés formálja a testet, kezeli a narancsbőrt, az izom és ízületi fájdalmakat, javítja a keringést, a sportteljesítményt, a közérzetet. A testkezeléshez speciális feszes, rugalmas, vékony kezelőruhát viselnek a vendégek, amely egyfelől biztosítja a görgők egyenletes haladását, másrészt higiénikussá, diszkrétté teszi a kezeléseket.

FORMÁLJA A TESTET

Hivatkozása: A szervezet természetes folyamatait indítja el. Azon szövetek esetében is hatékony, amelyek a lelassult anyagcsere és nyirokműködés miatt már hosszú ideje nem mozdulnak.

NARANCSBŐR

Hivatkozása: A szervezet természetes folyamatait indítja el. Azon szövetek esetében is hatékony, amelyek a lelassult anyagcsere és nyirokműködés miatt már hosszú ideje nem mozdulnak. A cellulit, azaz a narancsbőr a mai kor esztétikai betegsége. A nyirokrendszer elégtelen működése miatt a zsírsejtek között felgyülemlő salakanyagok vízvisszatartást eredményeznek, amitől a felhám alatti réteg súlynövekedése következik be. Emiatt megszakadnak a bőrben a kollagén rostok és az elasztinszálak, ezáltal nem tudják feszesen tartani a szöveteket, és látható egyenetlenséggel kitüremkednek a bőrfelszínre

IZOM ÉS IZÜLETI FÁJDALMAK

Hivatkozása: A kezelés technológiai kialakítása lehetővé teszi a kötőszövetek, izmok, izületek specifikus stimulációját, az ínszalagon, egy seben, egy ínon, és egy izületen. Ha a probléma összetett, a fokozatok beállításának lehetősége nem szab gátat a programok használatának. A cél tehát az, hogy kezeljük a gyulladást, csökkentsük a fájdalmat, kilazítsuk az izmokat, és visszaadjuk az izületek mozgékonyságát. Hiszen a kötőszövet az egészség egyik alappillére.

SPORTTELJESÍTMÉNY

Hivatkozása: Teljesítmény és energia, határozott mozdulatok és definiált izomzat: a sport napjainkban a tökéletesség és a haladás szinonimája az ereje tetőfokán lévő embernek. Az izomszövetek specifikus stimulációjának két kiegészítő célja van: az izmokban összegyűlt tejsav elvezetése, és az izmok rugalmasságának visszanyerése. Az LPG technológiája nem csak az izmokat, hanem a sportteljesítményt is hivatott tökéletesíteni. Ez a specifikus stimuláció egy megfelelően beállított programeredménye. Ezek a kezelések a variálható forgó hengereknek köszönhetően öltenek testet, amit a sportolónál előforduló problémának megfelelően állítanak be: mozgatás, nyújtás, és az izomrostok kisimítása. Ha másodlagos probléma is felmerül, a fokozatok beállíthatóságának nem szab gátat a program használatának. Hiszen a kötőszövet a kulcs az emberi testhez.

KÖTŐSZÖVETEK SZEREPE A JÓ KÖZÉRZETBEN

Hivatkozása: A szövetek teljeskörű stimulációjának a célja, hogy fellendítse a test alapvető funkcióit: testtartás, mozgás, kiválasztás, nyirokrendszer serkentése oxigénfelvétel, vérerek működése. A programot és a stimuláció erősségét itt is a feltárt problémának megfelelően választják ki az állítható hengereknek köszönhetően. A komfort érzetet, a relaxációt és az ellazulást a kezelést végző szakember a Cellu M6 Keymodulei-vel biztosítja, amely egy sajátos Keymodule.lal van felszerelve, a kezelésnek megfelelően, ami lehet specifikus vagy teljeskörű, de mindig kényelmes és kellemes érzést kiváltó. Úgy hat a szövetekre, hogy az képes legyen visszanyerni belső harmóniáját. Ez az átalakulás, hatással van a mindennapi életre is, hiszen a szövetek ellenállnak a külső hatásoknak. A kötőszövet az alapja a jó közérzetnek és a hosszú életnek.

KEZELÉSI TERÜLETEK

 • Alakformálás, fogyasztás, cellulit-kezelés
 • A bőr esztétikai kezelése
 • Izomsérülések kezelése, ízületi problémák
 • Izomlazítás, feszültségoldás
 • Sportsérülések kezelése és megelőzése
 • Közérzet-javítás, vitalizálás
 • Keringés-javítás, nyirokkeringés javítása
 • Hegek kezelés
 • Nyiroködéma, ödéma

A TESTKEZELÉSEK HATÁSA

 • Szövettípusnak megfelelő kezelést biztosít
 • Formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít
 • Edzi, erősíti a kötőszövetet
 • Kezeli, eltünteti a narancsbőrt, a cellulitot
 • Helyreállítja a bőr tónusát, feszességét
 • Helyreállítja a bőrmegereszkedést
 • Oldja az izomfeszültséget
 • Kezeli az ízületi problémákat
 • Javítja a torzult, sérült szövetek állapotát, esztétikumát (égés, hegek)
 • Javítja az izmok teljesítményét
 • Hatékony a kezelés izom-, ízületi- és gerincfájdalmak esetén is
 • Kezeli a keringési problémákat (ödéma, visszerek